Το να προετοιμάσουμε τα παιδιά μας για το Δημοτικό Σχολείο είναι πολύ σημαντικό για εμάς και το κάνουμε με μεγάλη επιτυχία.

Η προετοιμασία όμως αυτή για εμάς, δεν σημαίνει απλά πως τα μαθαίνουμε να γράφουν, να διαβάζουν ή να μετρούν.

Για να είναι ένα παιδί έτοιμο για το σχολείο σημαίνει πως έχει μάθει να συνεργάζεται, να μοιράζεται, να σκέφτεται, να βρίσκει λύσεις σε προβλήματα, να έχει γίνει εφευρετικό, να παρατηρεί, να θυμάται, να έχει μάθει τρόπους να διαχειρίζεται διάφορες καταστάσεις με συνομηλίκους του (τόσο ευχάριστες όσο και δυσάρεστες), να εκφράζεται με διάφορους τρόπους (με ζωγραφική, χειροτεχνία, κατασκευές), να πειραματίζεται, να έχει μάθει να περιμένει τη σειρά του, να έχει γίνει υπεύθυνο, να μαζεύει τα πράγματά του, να σέβεται τους άλλους, να μην απογοητεύεται με τις δυσκολίες, να συγκεντρώνεται και να ολοκληρώνει μια δραστηριότητα, να έχουν δυναμώσει τα δαχτυλάκια του που θα πιάσουν το μολύβι, να έχουν οξυνθεί η μνήμη, η παρατηρητικότητα, η κρίση του, να έχει καταλάβει πως τα μαθηματικά είναι μέσα στην καθημερινότητά του (όταν βάζει τα υλικά για να φτιάξει ένα γλυκό ή όταν καταλαβαίνει πως η ομάδα που κέρδισε το παιχνίδι έχει πιο πολλούς "πόντους"), να έχει μάθει τις κατευθύνσεις για να μπορεί να γράφει τα γράμματα με τη σωστή κατεύθυνση και όχι ανάποδα...

 

Επομένως, αν μας ρωτήσετε αν ετοιμάζουμε τα παιδιά σας για το σχολείο, η απάντησή μας θα είναι "ΝΑΙ".

Προετοιμάζουμε τα παιδιά για το σχολείο (και για τη μετέπειτα ζωή τους) με όλους τους δυνατούς τρόπους. Και κυρίως, με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

 

Με τη γραφή, την ανάγνωση και τις μαθηματικές πράξεις να είναι μόνο το τελικό αποτέλεσμα μιας οργανωμένης και σωστής προετοιμασίας σε όλους τους τομείς.

 

Eυέλικτα οικονομικά προγράμματα

To σχολείο μας προσφέρει ευέλικτα οικονομικά προγράμματα ανάλογα με το ωράριο και τις ημέρες φοίτησης.

Σε ένα ατομικό ραντεβού θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις τιμές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!