Το όραμά μας είναι να έχουμε ένα σχολείο όπου το κάθε παιδί να μπορεί να είναι χαρούμενο, να περνάει καλά, να αγαπήσει το "σχολείο" και να αναπτύξει με το δικό του μοναδικό τρόπο την προσωπικότητά του, τις ικανότητες και τα ταλέντα του, την κοινωνικότητά του, ένα παιδί που θα είναι ικανό να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

Μας ενδιαφέρει τα παιδιά μας να είναι χαρούμενα, ανεξάρτητα, αυτόνομα, δημιουργικά, να μάθουν να συνεργάζονται με τους συνομηλίκους τους, να σέβονται τους μεγαλύτερους, να γνωρίζουν πως τόσο στο σχολείο όσο και στην καθημερινή ζωή υπάρχουν όρια, να είναι σκεπτόμενα, να προβληματίζονται και να βρίσκουν μόνα τους λύσεις.

Μας ενδιαφέρει η στενή συνεργασία οικογένειας και σχολείου, γιατί ξέρουμε πως ο Παιδικός Σταθμός είναι ουσιαστικά η πρώτη ευρύτερη κοινωνική ομάδα στην οποία εντάσσεται το παιδί αμέσως μετά την οικογένεια, επομένως πρέπει να υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία, συνεργασία και κοινές αρχές.

Στο Natasha's babyland-Wonderland, είναι σημαντικό να προσφέρουμε στα Αγγλόφωνο τμήματά μας ένα πρόγραμμα που είναι βασισμένο στο Αγγλικό σύστημα εκπαίδευσης, στα Ελληνόφωνα τμήματά μας ένα πρόγραμμα που είναι βασισμένο στο Ελληνικό σύστημα εκπαίδευσης και στην Ελληνική πραγματικότητα και στα δίγλωσσα τμήματά μας ένα συνδυασμό και των δύο.

Δεδομένου ότι φιλοξενούμε πολλά παιδιά από ξένες χώρες, προσπαθούμε πάντα να έχουμε μια καλή ισορροπία μεταξύ της Ελληνικής κουλτούρας αλλά και μιας διεθνούς κουλτούρας, που θα προετοιμάσει τα παιδιά μας να γίνουν "Πολίτες του Κόσμου".

Στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε τα παιδιά μας τόσο για το Ελληνικό σχολείο όσο και για διεθνή σχολεία, εντός και εκτός Ελλάδας, ενθαρρύνοντάς τα να παρατηρούν και να εξερευνούν τον κόσμο γύρω τους σε ένα περιβάλλον ευχάριστο, οικογενειακό, ασφαλές και με όλα τα κατάλληλα ερεθίσματα για την πλήρη νοητική, γλωσσική, ψυχοσωματική, κοινωνική, αισθητική ανάπτυξή τους.

Αλλά κυρίως μας ενδιαφέρει να ετοιμάσουμε τα παιδιά μας για τον κόσμο που τα περιμένει και για όλη τους τη ζωή! 

Eυέλικτα οικονομικά προγράμματα

To σχολείο μας προσφέρει ευέλικτα οικονομικά προγράμματα ανάλογα με το ωράριο και τις ημέρες φοίτησης.

Σε ένα ατομικό ραντεβού θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις τιμές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!